Bed & Breakfast 't Aelsterbosch' in Eemnes

 

       

                   Reserveren >>>

                   Contact >>>  

 

Accommodatie : B&B 't Aelsterbosch is een vrijstaand voormalig schildersatelier. Dit atelier is omgetoverd tot een uniek sfeervol Provencaals gastenverblijf met een vide en een eigen ingang met terras. Daardoor kunt u genieten van volop privacy en rust in deze unieke B&B.
’t Aelsterbosch bestaat uit een riante living met zit- en eetgedeelte met open keuken, voorzien van alle benodigdheden. Het luxe, maar toch knusse zitgedeelte is voorzien van een flatscreen-TV met DVD-speler. Het eetgedeelte bevat een royale antieke eettafel midden in de open keuken. De slaapkamer heeft een apart toilet. Dit alles bevindt zich op de begane grond. 
 Wifi. Folders omgeving aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan en het is binnen verboden te roken.

Inchecken dagelijks tussen 16.00 – 19.00 uur.

Uitchecken tussen 08.00 – 11.00 uur.

Tarieven: Minimaal 2 nachten. 1 persoon € 100 per nacht, 2 personen € 105 per nacht. Per week € 700.

Omgeving: De mogelijkheden zijn talloos. Er zijn diverse fietsroutes door prachtige natuurgebieden o.a. de Zuiderzeeroute en de Eemlandroute.
Voor wandelaars is er ondermeer de mogelijkheid te lopen door de polder, langs de waaien naar de vogelhut of naar het idyllische gelegen dorp Blaricum.
Cultuur: Singermuseum cq theater in Laren; bezoek aan het Vestingstadje Naarden, alwaar men o.a. een boottocht door de grachten kan maken of een museum kan bezoeken of wandelen over de stadswallen; Paleis Soestdijk (met exposities of zomers een open luchtopera); Nautisch kwartier in Huizen met het Huizermuseum. 
Shoppen: Laren biedt daar alle mogelijkheid toe.
Culinair: Keuze uit vele restaurants in de omgeving. Ook zijn er vele gezellige terrassen.
Golfen: Naarderbos, Spandersbosch en Eemnes etc.
 

Vervolgens kunt u altijd voor informatie terecht bij de eigenaren.

Eemnes heeft sinds 1352 stadsrechten en telt heden 8790 inwoners. Uit het onder zoek van het programma “Nederland van boven” is gebleken dat Eemnes de best bereikbare plaats van Nederland is. Gemiddeld kun je vanuit Eemnes met de auto in 78 minuten elke andere plaats in Nederland bereiken.

Eemnes is wat men noemt een ‘lintdorp’ (stad). Het is een plezier om langs de Meentweg en Wakkerendijk te rijden en te genieten van prachtige boerderijen gelegen in het groen. Het ene plekje is nog mooier dan het andere. In het oude dorp met de kerk als stadskern kan men een korte stadswandeling maken. Daarna kan met op het terras van Staal of restaurant Wakker een drankje drinken om uit te rusten.

’t Aelsterbosch is gesitueerd in een stiltegebied. Ideaal om te fietsen (Zuiderzeeroute) en te wandelen in de polder langs de waaien naar de vogelhut.  Onze B&B ligt op de grens van Eemnes/ Blaricum en Huizen. Ideaal als u ook van bos, heide of water houdt. Dit gebied heeft voor een rustzoekende veel te bieden. Heerlijk genieten van een fietstocht en daarna uitrusten op een terrasje of gezellig shoppen in Laren en daar poffertjes eten in de antieke kraam van Marcel Hilhorst.

Ligging: nabij bos, heide en water (Gooimeer); Loosdrechtse plassen. 

Parkeren: op eigen terrein.

Geschikt voor: Romantici, Rustzoekers, Senioren, Zakenlui.

 

Ontbijt: Het uitgebreide ontbijt wordt in overleg met u geserveerd op een geschikt tijdstip.

Amsterdam: 30 km (30 minuten rijden auto)

Activiteiten : Fietsen, Golfen, Minigolf, Museumbezoek, Paardrijden, Restaurantbezoek, Vissen, Winkelen, Zeilen, Zwemmen, Tennis, Shoppen. 

Gesproken talen: Nederlands, Engels, Duits.  

          

    Contact:

     B&B ‘t Aelsterbosch

     Gerrit en Rolinka van den Bosch

     Meentweg 129

     3755 PD Eemnes

 

     Tel: 00 31 (0)35 5312822

     Mob: 00 31 (0)6-46341385

     GCJ.vandenBosch@ziggo.nl

     KvK: 562963120000